Hogyan kommunikálj a gyermeked egészségéért? Tudatos beszéd Új Medicina szemléletben (001)

Hogyan tudod jó kommunikációval segíteni a gyermeked egészségét?

Mit jelent a biologikus, Új Medicina szemléletű – egészségtámogató – kommunikáció?

Hogyan tudod megelőzni a megbetegedéseket – tudatosan, biologikus hozzáállással?

Milyen a szülő-gyermek közötti egészséges párbeszéd? A megfázás, bél problémák, mandulagyulladás, középfülgyulladás biologikai okairól és megelőzési lehetőségeiről; élethelyzetekkel, gyakorlati példákkal.

Hogyan tudod feloldani a gyermek szorongását, aggodalmait, nyugtalanságát a saját hozzáállásod viszonylatában?

 

A videó célja kommunikációs minták bemutatása, mellyel szülőként, nagyszülőként, segítőként hozzájárulsz a gyermeked, saját magad és környezeted Egészségének egyensúlyához. Célom továbbá információt nyújtani; a biológia és a Tudat működésének összefüggéseiről, az energia és információ hatásmechanizmusának megértéséhez, a természetes biológiai és pszichés egyensúly fenntartásához, a kommunikáció és a gondolkodás területén.

A teljes szeminárium ára: 6.000 Ft, a szeminárium időtartama 2 óra.

Amennyiben szeretnéd a szeminárium anyagát letölteni magadnak, kérlek, tölts ki Megrendelő-t. A videó anyagot egy általunk küldött linken keresztül kapod meg. A letöltési lehetőséget az utalásod beérkezését követő 3 munkanapon belül e-mailben megküldjük a részedre. (Az utaláshoz szükséges információkat válasz e-mailben küldjük.) A szeminárium videó anyagát a megküldéstől számított 1 hónapig nyílik lehetőséged megnézni.

Szeretettel kívánom, hogy az előadás által nyújtott információ a legjobb módon és minőségben szolgálja célod elérését!

 

 

Posted by Csipán Ági
20 views

You may also like

Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)
Posted by Csipán Ági
Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.
Létezik-e meddőség az Anyatermészetben? (004)
Posted by Csipán Ági
Melyek a fogantatás akadályoztatás biologikai programjai? Milyen érzelmi megrázkódtatások, élet-, stresszhelyzetek okozhatnak belső elváltozást, melyek következményeként késik a fogantatás? Miként tudod helyreállítani a fizikai tested egészségének egyensúlyát?

Page 1 of 2