Hogyan tudsz kiszállni a konfliktusok mókuskerekéből? Konfliktuskezelés/ biologika- pszichogenetika (002)

Miből veszed észre, hogy érzelmi konfliktusban vagy? Honnan tudod, hogy ennek testi (fizikai) elváltozás lesz-e a következménye?

Hogyan tudod rendbe tenni a stressz okozta testi elváltozásokat?

Hogyan előzheted meg – biologikus gondolkodással -, hogy megbetegedj?

Hogyan kapcsolódik az Új Medicina a pszichogenetikához? Miként tudod feltárni egy élethelyzet, krízis, konfliktus családi hátterét és hogyan oldhatod azt fel? Hogyan szállhatsz ki az „öröklődés” mókuskerekéből?

A videó célja információt nyújtani; a biológiai és pszichogenetikai összefüggések következményeinek megértéséhez, a természetes biológiai és pszichés egyensúly fenntartásához, a gondolkodás és a problémamegoldások területén. A Hogyan tudsz kiszállni a konfliktusok mókuskerekéből? c. előadás a „Hogyan oldjuk meg” kérdéskörre ad választ, a Konfliktusfeltárások és megoldások a pszichogenetika tükrében c. előadás a megoldáshoz szükséges eszközöket kívánja nyújtani, a mindenki számára elérhető tudást az érzelmi konfliktusok kezelésére, hozzásegítve Téged a „genetikai” ördögi körből való kiszállásához.

A teljes szeminárium ára: 6.000 Ft, a szeminárium időtartama 2 óra.

Amennyiben szeretnéd a szeminárium anyagát letölteni magadnak, kérlek, tölts ki Megrendelő-t. A videó anyagot egy általunk küldött linken keresztül kapod meg. A letöltési lehetőséget az utalásod beérkezését követő 3 munkanapon belül e-mailben megküldjük a részedre. (Az utaláshoz szükséges információkat válasz e-mailben küldjük.) A szeminárium videó anyagát a megküldéstől számított 1 hónapig nyílik lehetőséged megnézni.

Szeretettel kívánom, hogy az előadás által nyújtott információ a legjobb módon és minőségben szolgálja célod elérését!

 

Posted by Csipán Ági
2 views

You may also like

Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)
Posted by Csipán Ági
Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.
Létezik-e meddőség az Anyatermészetben? (004)
Posted by Csipán Ági
Melyek a fogantatás akadályoztatás biologikai programjai? Milyen érzelmi megrázkódtatások, élet-, stresszhelyzetek okozhatnak belső elváltozást, melyek következményeként késik a fogantatás? Miként tudod helyreállítani a fizikai tested egészségének egyensúlyát?

Page 1 of 2