Létezik-e meddőség az Anyatermészetben? (004)


Fogantatás akadályoztatás
Új Medicina, pszichogenetika és hullámgenetika szemléletben

 

Melyek a fogantatás akadályoztatás biologikai programjai?

Milyen érzelmi megrázkódtatások, élet-, stresszhelyzetek okozhatnak belső elváltozást, melyek következményeként késik a fogantatás?

Miként tudod helyreállítani a fizikai tested egészségének egyensúlyát?

Mi a biológiai fogamzásgátlás és miért alkalmazza Anyatermészet?

Hogyan tudod elkerülni a vetélést? Mely érzelmi stresszhelyzetek kerülendők?

Hogyan hat a családi háttered a foganásodra és a várandósságodra? Hogyan tudsz a téves mintákból, hiedelmekből kiszállni? Családi örökségek, pszichés lenyomatok és információk hatásai a pszichogenetika tükrében.

Miként befolyásolja a DNS-molekuláidban lévő genetikai kód a kisbabád fejlődését, fizikai, lelki és mentális egészségi állapotát? Mit tehetsz gyermeked egészségéért? Hullámgenetikai összefüggések megismerése.

A videó célja információt nyújtani; az Új Medicina, a pszichogenetika és a hullámgenetika törvényeinek és összefüggéseinek megértéséhez, a fogantatás akadályoztatás természeti törvényei megismeréséhez. További célom segítséget nyújtani abban, miként lehet a test-lélek egyensúlyát visszaállítani és fenntartani az egészséges gyermekváráshoz. Biológiai folyamatok és működések megismerése, az életedben lévő esetleges akadályoztatási pontok feltérképezése a saját leendő tudásod által.

A teljes szeminárium ára: 18.000 Ft, a szeminárium időtartama 2 óra.

Amennyiben szeretnéd a szeminárium anyagát letölteni magadnak, kérlek, tölts ki Megrendelő-t. A videó anyagot egy általunk küldött linken keresztül kapod meg. A letöltési lehetőséget az utalásod beérkezését követő 3 munkanapon belül e-mailben megküldjük a részedre. (Az utaláshoz szükséges információkat válasz e-mailben küldjük.) A szeminárium videó anyagát a megküldéstől számított 1 hónapig nyílik lehetőséged megnézni.

Szeretettel kívánom, hogy az előadás által nyújtott információ a legjobb módon és minőségben szolgálja célod elérését!

 

 

110 views
Posted by Csipán Ági

You may also like

Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)
Posted by Csipán Ági
Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.
Konfliktusfeltárás és megoldások pszichogenetika tükrében (003)
Posted by Csipán Ági
Honnan erednek viselkedési mintázataink, zsigeri reakcióink? Hogyan tudunk rajtuk változtatni? Hogyan ad lehetőséget a pszichogenetika arra, hogy az önismerettől, felismeréstől eljuss a traumáktól mentes, szelídített és kezelhető konfliktusok életútjára?