Konfliktusfeltárás és megoldások pszichogenetika tükrében (003)


Életünk, konfliktusaink és viselkedésünk a pszichogenetika tükrében

Az Új Medicina és a pszichogenetika közös hídja

 

Honnan erednek viselkedési mintázataink, zsigeri reakcióink? Hogyan tudunk rajtuk változtatni?

Hogyan ad lehetőséget a pszichogenetika arra, hogy az önismerettől, felismeréstől eljuss a traumáktól mentes, szelídített és kezelhető konfliktusok életútjára?

Miként tudsz a predesztinációból, a családi vonalon megjelenő téves programokból, félelmekből, az „örökölt genetika” hiedelméből kiszállni?

Hogyan kapcsolódik az Új Medicina a pszichogenetikához? Miként tudod feltárni egy élethelyzeted, krízised, konfliktusod okát, érzelmi hátterét a jelen pillanattól az eredet pontig visszamenőleg? Hogyan oldhatod azt fel? Hogyan szállhatsz ki az „örökölt minták” ördögi köréből?

A videó célja információt nyújtani; a pszichogenetikai és a biologikai törvényszerűségek és összefüggések következményeinek megértéséhez, a konfliktusfeltárás, gondolkodás és a problémamegoldás területén. További cél azon matematikai, számítási módok, nemzedékről nemzedékre továbbadott mintázatok, családfa térkép, generációs viszonyok és kapcsolódások ismertetése, mellyel az érzelmi megrázkódtatások, a traumák, a konfliktust indító okok feltárhatóak. A Hogyan tudsz kiszállni a konfliktusok mókuskerekéből? c. előadás (díjmentesen elérhető itt: Ingyenes videótár) a „Hogyan oldjuk meg” kérdéskörre ad választ, a Konfliktusfeltárások és megoldások a pszichogenetika tükrében c. előadás a megoldáshoz szükséges ESZKÖZÖKET kívánja nyújtani, a mindenki számára elérhető tudást az érzelmi konfliktusok kezelésére, hozzásegítve Téged a „genetikai” ördögi körből való kiszállásához.

A teljes szeminárium ára: 7.000 Ft, a szeminárium időtartama 2 óra.

Amennyiben szeretnéd a szeminárium anyagát letölteni magadnak, kérlek, tölts ki Megrendelő-t. A videó anyagot egy általunk küldött linken keresztül kapod meg. A letöltési lehetőséget az utalásod beérkezését követő 3 munkanapon belül e-mailben megküldjük a részedre. (Az utaláshoz szükséges információkat válasz e-mailben küldjük.) A szeminárium videó anyagát a megküldéstől számított 1 hónapig nyílik lehetőséged megnézni.

Szeretettel kívánom, hogy az előadás által nyújtott információ a legjobb módon és minőségben szolgálja célod elérését!

 

 

103 views
Posted by Csipán Ági

You may also like

Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)
Posted by Csipán Ági
Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.
Létezik-e meddőség az Anyatermészetben? (004)
Posted by Csipán Ági
Melyek a fogantatás akadályoztatás biologikai programjai? Milyen érzelmi megrázkódtatások, élet-, stresszhelyzetek okozhatnak belső elváltozást, melyek következményeként késik a fogantatás? Miként tudod helyreállítani a fizikai tested egészségének egyensúlyát?