Bemutatkozom neked...

Rólam

Csipán Ágnes vagyok, holisztikus szemléletű szemináriumokat tartok és konzultációs munkát végzek.

Sorsod tekervényes fonalát kibogozhatod, de életedet mindenképp végigvezeti önmagán. Lehetőséged azonban mindig van arra, hogy a fonaladat kiegyenesítsd és bölcsen haladj az önmagadhoz méltó útvonalon.

Csipán Ágnes vagyok, holisztikus szemléletű szemináriumokat tartok, emellett konzultációs munkát végzek. Az emberi lélek-test egyensúlyával, hozott mintázatok, genetikai öröklődés /generációs információ örökségek/, konfliktusok és a mókuskerékből való kiszállás  megoldását segítem.

A tudatos rálátásodon keresztül számodra is elérhetővé válik az a belső összeköttetés, amellyel képes vagy függetleníti magad a külső körülmények viszontagságaitól.

Lélek-test tudatossággal foglalkozom.

A Holisztikus konzultáció szóbeli konzultáció, melyben lehetőséget biztosítok az elváltozások (betegségek) okainak feltárására, elakadások felderítésére; „genetikai örökség” /hozott családi mintázatok, fizikai és mentális működési mechanizmusok, kibillenések/ helyreállítására; gondolati minták átalakítására úgy, hogy azok az egészségedet szolgálják. Élethelyzetek, egyensúlytalan állapotok okainak – biológiailag és az életfolyamatok szempontjából – tudatos és logikus szemléletű feltárása. Mindez az Új Medicina és a pszichogenetika tükrében, Recall Healing® szemléletet is alkalmazva. A konzultáció célja továbbá, hogy életedre ható működéseket mind biológiai, mind mentális és transzgenerációs oldalról vizsgálva, rálátást biztosítson Neked a változtatási lehetőségeidre és a konfliktusok mókuskerekéből való kiszállásra. (Személyesen és online).

Mire jó a konzultáció? Tudást és információt ad Neked az esetleges elváltozásod/betegséged valós okáról. Lehetőséged nyílik felismerni, hogy mi vezetett odáig, hogy elváltozásod lett, melyek a mentális kibillenés gyökér okai. Melyek azok az érzelmi mintázatok, családi információs mintázatok, fenntartott működések, amelyek akadályozzák az életedet. Hogyan fordítsd át támogató információvá. Megoldási lehetőségeken keresztül segítséget kapsz a generációs minták szelídítésére, konfliktusok, drámák ismétlésének megszüntetésére.A konzultációk célja az Egészség támogatása, a harmónia elérése; életed, létezésed minőségi javulásáért.

Szemináriumaimmal és letölthető videó anyagaimmal, segítséget szeretnék nyújtani; a pszichogenetikai és a biologikai törvényszerűségek és összefüggések következményeinek megértéséhez, a természetes biológiai és pszichés egyensúly fenntartásához, a konfliktusfeltárás, kommunikáció, gondolkodás és a problémamegoldás területén. Célom továbbá információt nyújtani; a biológiai testünk és a Tudatunk működésének összefüggéseiről, az energia és az információ hatásmechanizmusának megértéséhez, hogy tudd újragondolni önmagadat, eddigi gondolkodásodat felülírni olyan tartalommal, amely a Te szívedet, lelkedet, szellemiségedet emeli, amely a Te emberminőséged magas állapota, ami méltó hozzád, megelégedettséggel tölt el és ami a legfontosabb, hogy a saját Egyensúlyod állapotában tart.


Az Egészséges gyermekekért, Harmonikus születésért program feladata információt nyújtani; a kommunikáció, a gondolkodás és problémamegoldások területén a várandósságra való felkészülés időszakától egészen a gyermek felnőtté válásának idejéig. További célom felkészülést biztosítani a kiegyensúlyozott gyermekváráshoz, hogy lehetősége nyíljon mindenkinek tisztában lennie gondolkodása és cselekedetei biológiai és érzelmi következményeivel, mellyel minden egyes pillanatban hatást gyakorol mind gyermekére, mind környezetére és saját magára egyaránt.


Írásaimmal, bejegyzéseimmel segítséget vagy gondolati támpontot kívánok nyújtani ahhoz, hogy jelen életünkben kicsit megálljunk, esetleg más perspektívából is ránézzünk a velünk történő eseményekre, érzéseinkre és saját elgondolásainkra.