Bemutatkozás

Csipán Ágnes vagyok, holisztikus szemléletű konzultációs munkát végzek. Az emberi lélek-test egyensúlyával, az emberi kapcsolatok harmóniájával foglalkozom. Célom segítséget nyújtani ahhoz, hogy a tudatosság emelésén keresztül mindenki számára elérhető legyen az a belső összeköttetés, amellyel képes függetleníti magát a külső körülmények viszontagságaitól.

Lélek-test tudatossággal foglalkozom.

A Holisztikus konzultáció szóbeli konzultáció, mely lehetőséget biztosít (felnőtt és gyermek számára egyaránt) a tudatosság kiterjesztésére, az esetleges elakadások felderítésére; azon gondolati minták, programok feldolgozására, melyek nem szolgálják egészségünket. Az elváltozások, esetleges betegségek, életesemények okainak – biológiailag és az életfolyamatok szempontjából – tudatos és logikus szemléletű feltárása, Recall Healing® szemléletet is alkalmazva. (Személyesen és elektronikus csatornákon)

Az Új Medicina, Biologika konzultáció személyes, szóbeli konzultáció, mely lehetőséget biztosít (felnőtt és gyermek számára egyaránt) az esetleges fizikai elváltozások, betegségek, egyensúlytalan állapotok okainak feltárására. Célja, hogy szervezetünk működési mechanizmusait elsődlegesen biológiai oldalról vizsgálva, tudatos rálátást biztosítson belső állapotunk helyzetére és a változtatási lehetőségeinkre.

A konzultációk célja az Egészség támogatása, a harmónia elérése; életünk, létezésünk minőségi javulásáért.

Az Egészséges gyermekekért, Harmonikus születésért program feladata információt nyújtani; a kommunikáció, a gondolkodás és problémamegoldások területén a várandósságra való felkészülés időszakától egészen a gyermek felnőtté válásának idejéig. További célom felkészülést biztosítani a kiegyensúlyozott gyermekváráshoz, hogy lehetősége nyíljon mindenkinek tisztában lennie gondolkodása és cselekedetei biológiai és érzelmi következményeivel, mellyel minden egyes pillanatban hatást gyakorol mind gyermekére, mind környezetére és saját magára egyaránt.

Írásaimmal, bejegyzéseimmel segítséget vagy gondolati támpontot kívánok nyújtani ahhoz, hogy jelen életünkben kicsit megálljunk, esetleg más perspektívából is ránézzünk a velünk történő eseményekre, érzéseinkre és saját elgondolásainkra.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top