Bemutatkozom neked...

Rólam

Csipán Ágnes vagyok, holisztikus szemléletű szemináriumokat tartok és konzultációs munkát végzek.

Sorsod tekervényes fonalát kibogozhatod, de életedet mindenképp végigvezeti önmagán. Lehetőséged azonban mindig van arra, hogy a fonaladat kiegyenesítsd és bölcsen haladj a kijelölt útvonalon.

Csipán Ágnes vagyok, holisztikus szemléletű szemináriumokat tartok, emellett konzultációs munkát végzek. Az emberi lélek-test egyensúlyával, az emberi kapcsolatok harmóniájával foglalkozom. Célom segítséget nyújtani ahhoz, hogy a tudatosság emelésén keresztül mindenki számára elérhető legyen az a belső összeköttetés, amellyel képes függetleníti magát a külső körülmények viszontagságaitól.

Lélek-test tudatossággal foglalkozom.

A Holisztikus konzultáció szóbeli konzultáció, mely lehetőséget biztosít (felnőtt és gyermek számára egyaránt) a tudatosság kiterjesztésére, az esetleges elakadások felderítésére; azon gondolati minták, programok feldolgozására, melyek nem szolgálják egészségünket. Az elváltozások, esetleges betegségek, életesemények okainak – biológiailag és az életfolyamatok szempontjából – tudatos és logikus szemléletű feltárása, az Új Medicina és a pszichogenetika tükrében, Recall Healing® szemléletet is alkalmazva. (Személyesen és elektronikus csatornákon).

Mire jó a konzultáció? Tudást és információt ad Neked az esetleges elváltozásod/betegséged valós okáról. Lehetőséged van felismerni, hogy mi vezetett odáig, hogy elváltozásod lett. Melyek azok az érzelmi mintázatok, családi információs mintázatok, hiedelmek, amelyek akadályozzák az életedet. Hogyan fordítsd át támogató információvá. Megoldási lehetőségeken keresztül segítséget kapsz a generációs minták szelídítésére, konfliktusok, drámák inaktiválására.

Az Új Medicina, Biologika konzultáció személyes, szóbeli konzultáció, mely lehetőséget biztosít (felnőtt és gyermek számára egyaránt) az esetleges fizikai elváltozások, betegségek, egyensúlytalan állapotok okainak feltárására. Célja, hogy szervezetünk működési mechanizmusait elsődlegesen biológiai oldalról vizsgálva, tudatos rálátást biztosítson belső állapotunk helyzetére és a változtatási lehetőségeinkre. (Konzultációs munkámat a Biologika Szabadegyetem partnereként végzem személyesen és elektronikus csatornákon)

A konzultációk célja az Egészség támogatása, a harmónia elérése; életünk, létezésünk minőségi javulásáért.

Szemináriumaimmal és letölthető videó anyagaimmal, segítséget szeretnék nyújtani; a pszichogenetikai és a biologikai törvényszerűségek és összefüggések következményeinek megértéséhez, a természetes biológiai és pszichés egyensúly fenntartásához, a konfliktusfeltárás, kommunikáció, gondolkodás és a problémamegoldás területén. Célom továbbá információt nyújtani; a biológiai testünk és a Tudatunk működésének összefüggéseiről, az energia és az információ hatásmechanizmusának megértéséhez, hogy tudd újragondolni önmagadat, eddigi gondolkodásodat felülírni olyan tartalommal, amely a Te szívedet, lelkedet, szellemiségedet emeli, amely a Te emberminőséged magas állapota, amelyre büszke lehetsz, megelégedettséggel tölthet el és emellett elsőként, ami a legfontosabb, hogy a saját Egyensúlyod állapotában tart.

Az Egészséges gyermekekért, Harmonikus születésért program feladata információt nyújtani; a kommunikáció, a gondolkodás és problémamegoldások területén a várandósságra való felkészülés időszakától egészen a gyermek felnőtté válásának idejéig. További célom felkészülést biztosítani a kiegyensúlyozott gyermekváráshoz, hogy lehetősége nyíljon mindenkinek tisztában lennie gondolkodása és cselekedetei biológiai és érzelmi következményeivel, mellyel minden egyes pillanatban hatást gyakorol mind gyermekére, mind környezetére és saját magára egyaránt.

Írásaimmal, bejegyzéseimmel segítséget vagy gondolati támpontot kívánok nyújtani ahhoz, hogy jelen életünkben kicsit megálljunk, esetleg más perspektívából is ránézzünk a velünk történő eseményekre, érzéseinkre és saját elgondolásainkra.