Konzultáció

A Holisztikus konzultáció szóbeli konzultáció, mely lehetőséget biztosít (felnőtt és gyermek számára egyaránt) a tudatosság kiterjesztésére, az esetleges elakadások felderítésére; azon gondolati minták, programok feldolgozására, melyek nem szolgálják egészségünket. Az elváltozások, esetleges betegségek, életesemények okainak – biológiailag és az életfolyamatok szempontjából – tudatos és logikus szemléletű feltárása, Recall Healing® szemléletet is alkalmazva. (Személyesen és elektronikus csatornákon)

Az Új Medicina, Biologika konzultáció személyes, szóbeli konzultáció, mely lehetőséget biztosít (felnőtt és gyermek számára egyaránt) az esetleges fizikai elváltozások, betegségek, egyensúlytalan állapotok okainak feltárására. Célja, hogy szervezetünk működési mechanizmusait elsődlegesen biológiai oldalról vizsgálva, tudatos rálátást biztosítson belső állapotunk helyzetére és a változtatási lehetőségeinkre.

A konzultációk célja az Egészség támogatása, a harmónia elérése; életünk, létezésünk minőségi javulásáért.

A konzultáció időtartama: 2 óra

A konzultáció ára: 20,000 Ft

Amit a konzultációról még tudni kell: https://www.ujmedicina.hu/publikaciok/mi-az-uj-medicina-biologika-konzultacio.html

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top