BESZEREZTED MÁR AZ ÚTIKALAUZOD A GYERMEKEDHEZ? ÚJ MEDICINA, AVAGY GONDVISELÉS HELYETT GONDOSKODÁS VÁLLALÁS

Miről szól az Új Medicina?

Az Új Medicina/Biologika a testi-lelki kibillenések okait tárja fel. Egy esetleges elváltozást/betegséget/mentális kibillenést következménynek fog fel és rámutat az egyensúlytalan helyzet valós okára.

Az ok mindig egy érzelmi konfliktus, a betegség/elváltozás pedig az okozat.

 

Miért jó, hogy édesanyaként/szülőként ismerheted az Új Medicinát?

Az élethelyzetek mögötti ok-okozati összefüggéseket tudod meg. Olyan, mint egy térkép, amit bárhol és bármikor használhatsz.

Megismered egy testi tünet valós okát. Megtanulhatod, hogy milyen érzelmi konfliktus áll annak a hátterében. Kezedbe veheted az Irányítást!

Márpedig a két kezed mindig a rendelkezésedre áll, Veled van, mindig Kéznél van!

 

Útikalauz a gyermekedhez?

Mi a különbség az Új Medicina szemlélet felé nyitott szülő és a régi minták szerint gondolkodó között? A leglényegesebb különbség az, hogy Te nem félsz. Téged nem billent ki egy váratlan egészségügyi helyzet, egy orvosi diagnózis. Te nyugodt tudsz maradni.

És mire van szüksége a gyermekednek?

Nyugalomra, békére, következetességre és IGAZSÁGRA! A gyermeked nyitott és lelke nagyon érzékeny. Szellemisége pedig csatornaként is kiválóan működik 0-24-ben!

A gyermek olyan, mint egy rádió készülék: állandó adás-vétel. Ebben érez, játszik, gondolkodik. Az adás pedig nemcsak tőled, szülőtől érkezik, hanem az Univerzum információs teréből egyaránt.

Túl léptünk már az energiamegmaradás törvényén!

Információmegmaradás van!

Ezt a gyermeked, mint gondolkodó, érző lény tudja és működteti. Képes minden információt fogadni és meg is teszi. Ide tartozik minden, ami Természeti törvény és az Igazság is.

Amikor a gyermeked Benső Igazsága összeütközik a külvilág/szülő torzított valóságával, akkor feszültség keletkezik. Ez a szikra tüzet gyűjt benne!

Ezt a tüzet ne oltod el csak úgy, mert benne már lenyomatot hagyott!

Amikor tisztában vagy a biológia törvényeivel, akkor logikus magyarázatokat tudsz adni gyermekednek (és magadnak is). Az Új Medicina egy útikalauz, mindig találsz benne hasznos útmutatót, akár az egyensúly megtartása, helyreállítása a cél, akár az egészséges táplálkozás.

Táplálás nemcsak étellel, hanem érzelmi táplálékkal is!

 

Tüneti kezelés vagy a valós okok feltárása és cselekvési akarat?

Nem a tüneteket kezeljük pl. egy bőrkiütés vagy ekcéma esetében, hanem az azt kiváltó valós okot vizsgáljuk. Például egy ekcéma esetében az anyától/apától való elhatárolódást, elszakítottság érzését, születést követő elválasztást. A kisbaba teljes csatlakozásra, érintkezésre, jelenlétre vágyik. A gyermek simogatásra, szerető édesanyára, környezetre vágyik, hiányzik neki az édesapa minőségből valami vagy az édesanyának hiányzik az életéből mondjuk a férje és erre az érzésre reagál a gyermek ekcémás bőrrel. Vagy pl. az anya nem tud kezelni egy helyzetet az apával, hiányzik neki, hogy az érzéseit is megoszthassa a párjával, igazi partnerre vágyik. Következményként a gyermek kezén, karján ekcémás elváltozás jelenik meg. Sok a lehetőség és képes vagy megtalálni az elváltozás valós okát!

Ettől a ponttól kezdve pedig Te döntesz!

A Biologika Logikus, Értelmes, Természetes magyarázatot ad a problémákra. Könnyen megérthető és használható ismeret.

A tudásod Információ, mintaadás.

A megelőzés a lényeg!!! Kerüld el a betegségeket, előzd meg, tartsd meg az egészséged és a gyereked egészségének egyensúlyát!

Mindennek a kulcsa a Te egyensúlyod, a Te harmonikus állapotod!

Minek tartod magad? GondVISELŐ-nek vagy Gondoskodást VÁLLALÓ-nak?

Neveled a gyermeked vagy inkább minden pillanatban mintát adsz? Mintát: a gondolkodásoddal, az érzelmi megélésiddel, a problémamegoldásaiddal.

A gyermeked azt tanulja meg: „hogyan oldod meg?” Miként. Hogyan. Milyen minőségben.

Felelősségvállalásunk szülőként nem a neveléssel kezdődik. Minden gondolatunkkal mintát adunk. Ennek pedig minden pillanatban következményei vannak. Erről szól a felelősségvállalás.

Légy gondoskodást vállaló és felelősségteljes!

A gyermekeddel kapcsolatos dolgokban elsődlegesen a Bölcsességed szerint dönthetsz! Azzal a Belső Hanggal, amely a Te biztos Tudásod! És ezt soha senki nem veheti el Tőled!

És milyen megnyugtató érzés kiegyensúlyozottságban élni és a gyermekedről nyugalomban, érzelmi biztonságban gondoskodni, mintát adni! Később pedig Ő lesz a mintaadó! Te pedig tapasztalod az unokáidon a tudásod, hozzáállásod eredményét. Ott állsz majd segítőként, stabil tölgyfaként, Bölcsességgel, szilárdsággal, egészséges gyökerekkel, érett lombKORONÁVAL. Hűsítesz, szelídséget sugárzol és biztonságot adsz!

 

kép: pexels.com