Egységérzet

Mindenki számára fontos, hogy jól érezze magát a testében. Emellett lelke szabad legyen, tudata és szellemisége pedig tiszta.

Életünkben fizikai testünk időnként problémákat jelez és érezzük, hogy bensőnk segítséget kér. Olyan megoldást szeretne, amely a lelki és a fizikai közérzetet egyaránt helyreállítja, megfelelő szintre emeli. Lelkünk érzi, hogy mi helyes és mi helytelen, szellemiségünk pedig tudja mi igaz és mi hamis. Amikor olyat teszünk, ami helytelen, hamis, vagy nem tesszük meg azt, ami helyes és igaz, akkor akadályozzuk tiszta energiánk áramlását. Lelkünkbe falat építünk, szervezetünkbe blokkokat.

Ahhoz, hogy Egész, egészséges állapotunkba visszakerüljünk, szükségünk van a determinációk, negatív programok feloldására, ráismerni arra, ami már nem szolgál bennünket és tevékenyen részt venni abban a feladat végzésében, ami igazán dolgunk. Amikor a szívből támogatott gondolatainkat igaz módon kommunikáljuk és a szerint is cselekszünk, akkor rajta vagyunk a saját egyenesünkön, azon a fényoszlopon, ami mindenkor és mindenhol összeköt bennünket az éggel és földdel, a makro- és mikrokozmosszal, a felső, belső énnel, saját magunkkal. Ezen az egyenesen érezzük az Egység élményét. Összhangot, kiegyensúlyozottságot, békét és szeretetet.