KONFLIKTUSFELTÁRÁS ÉS MEGOLDÁSOK PSZICHOGENETIKUSAN

Életünk, konfliktusaink és viselkedésünk a pszichogenetika tükrében

Az Új Medicina és a pszichogenetika közös hídja

 

Honnan erednek viselkedési mintázataink, zsigeri reakcióink? Hogyan tudunk rajtuk változtatni?

Hogyan ad lehetőséget a pszichogenetika arra, hogy az önismerettől, felismeréstől eljuss a traumáktól mentes, szelídített és kezelhető konfliktusok életútjára?

Miként tudsz a predesztinációból, a családi vonalon megjelenő téves programokból, félelmekből, az „örökölt genetika” hiedelméből kiszállni?

Hogyan kapcsolódik az Új Medicina a pszichogenetikához? Miként tudod feltárni egy élethelyzeted, krízised, konfliktusod okát, érzelmi hátterét a jelen pillanattól az eredet pontig visszamenőleg? Hogyan oldhatod azt fel? Hogyan szállhatsz ki az „örökölt minták” ördögi köréből?

 

Az előadás célja információt nyújtani; a pszichogenetikai és a biologikai törvényszerűségek és összefüggések következményeinek megértéséhez, a konfliktusfeltárás, gondolkodás és a problémamegoldás területén. További cél azon matematikai, számítási módok, nemzedékről nemzedékre továbbadott mintázatok, családfa térkép, generációs viszonyok és kapcsolódások ismertetése, mellyel az érzelmi megrázkódtatások, a traumák, a konfliktust indító okok feltárhatóak. A Kiszállás a konfliktusok mókuskerekéből c. előadás a „Hogyan oldjuk meg” kérdéskörre ad választ, jelen Konfliktusfeltás és megoldások a pszichogenetika tükrében c. előadás a megoldáshoz szükséges eszközöket kívánja nyújtani, a mindenki számára elérhető tudást az érzelmi konfliktusok kezelésére, hozzásegítve Téged a „genetikai” ördögi körből való kiszállásához.

Az előadáson minden résztvevőnek lehetősége lesz kérdezni, az esemény interaktív.

Időpont: 2021. március 27. szombat 10:00-12:00

Részvételi díj: 6.000 Ft / fő, előre utalással. A részvételi díj rendezése átutalással lehetséges, az ezzel kapcsolatos tájékoztatást és adatokat a regisztrációt követően válasz e-mailben küldöm.

A részvétel feltételmentes, emellett ajánlani szeretném a Kiszállás a konfliktusok mókuskerekéből c. előadást, amennyiben lehetőséged engedi részt venni.

Jelentkezni az agnes@biologika.hu címre küldött e-mailben tudsz.

 

Facebook esemény link: https://www.facebook.com/events/892266078236917/

 

kép: www.pexels.com