Létezik-e meddőség az Anyatermészetben?

Amikor nőiséged, nőiességed, szellemed, lelked, fizikai tested Egységben van és egészséges, akkor Anyatermészet mindent megad számodra az egészséges fogantatáshoz és gyermekvállaláshoz. Mielőtt a fizikai testedben valamely elváltozás, egyensúlytalan helyzet jönne létre, ezt minden esetben (baleset, sugárzás, mérgezés kivételével) megelőzi egy érzelmi konfliktus, stressz helyzet.

 

A Biologika, Új Medicina tudománya felismerte, hogy az egyes elváltozások hátterében milyen lelki stressz megélések húzódnak meg. Az Univerzumunk egyik természeti törvénye, hogy minden fizikai (testi) elváltozás, egyensúlytalanság és betegség hátterében érzelmi megrázkódtatás áll. Egy fizikai, testi következmény mindig okozat, az ok pedig minden esetben egy érzelmi stressz állapot.

 

Így van ez a fogantatással, gyermekvárással is. A jó hír ebben az, hogy a biológiai összefüggéseket, az okokat megismerheted. A felismeréseidet követően pedig képes vagy változtatni az életed azon pontjain, amelyekben érzelmileg érintett voltál eddig és minden lehetőséged megvan arra, hogy természetes úton foganj.

 

A biológiától messzebb tekintve pedig a kvantumfizika és a pszichogenetika is igazolta, hogy az Információ megmaradás törvénye természetesen a fogantatás esetében is érvényes. Ez azt is jelenti a gyakorlatban, hogy a családi „genetika”, petefészek, méh, pajzsmirigy érintettség, hormonális-, tüszőérési problémák, stb. hátterében, igen, a biológiai szervezet zavart működése áll, ÉS ANNAK HÁTTERÉBEN pedig az az érzelmi megélésed, amely kibillentett Téged az életed egyensúlyából.

 

Számodra fontos lenne, hogy megkapj bizonyos érzelmeket. Jelentőséggel bír, hogy, töltekezhess a jó párkapcsolatodban, munkád során vagy a családodban. Ezzel szemben jelenleg talán hiányt élsz meg, vagy nem úgy, olyan módon kapod, ahogyan szeretnéd. Esetleg olyan dolgokat, megnyilvánulásokat, beszólásokat kapsz, amely nem kívánatos a számodra.

 

A napi aktuális problémákra pedig rárakódik még a családi információs mintázat is, amelyet cipelsz magaddal, mint egy keresztet és elég nehéz szabadulni tőle.

 

Biztos kerültél már olyan helyzetbe, ahol felismerted: „na, most benne vagyok egy olyan kapcsolatban, amit másképp kellene csinálni”. Ez lehet párkapcsolat, munkahelyi vagy családi nexus, ezzel együttvéve érzed, hogy kevésbé vagy megbecsülve, elismerve, támogatva, vagy valamely dologban piszkál, bánt, sért valaki. Akár tudatosan, akár tudattalanul teszi, a női lélek érzékeny és reagál rá, melynek a következménye a testen, a belső működésben érzékelhető.

 

„A nő hallgat, de a tüsző beszél” – mondja F. Galló Béla. Elég találó. Lehet struccpolitikát folytatni, lehet magyarázkodni magad felé, kifelé-befelé, mindenfelé, ezzel együttvéve a tested beszél és a lelked kétségbeesve segítségért kiált.

 

Létezik-e akkor meddőség a Természetben?

 

A biológiai összefüggések ismeretében fogantatás akadályozásról beszélhetünk. Ennek megfelelően NEM a fizikai/testi elváltozás az oka annak, hogy a kisbabád nem érkezik meg hozzád. Az akadályoztatás jelenik meg következményként, ennek valódi oka pedig a nőként megélt, érzelmileg kibillent élethelyzetek, élet események, kapcsolatok, megélések.

 

Abban a pozitív helyzetben vagy, hogy lehetőséged nyílik változtatni. Egyrészről kiszállni a konfliktusokból, megoldani a jelen és a generációs (családi) problémákat, felfejteni a valós okokat.

 

Jól érzed, hogy vannak olyan visszatérő vagy már többször előforduló problémák az életben, amikor fel kell tenni a kérdést: Miért vagyok már megint ebben a helyzetben? Mi akadályoz meg abban, hogy kiszabaduljak ebből?

 

Ez az a pont, amikor érdemes a családi hátteret vizsgálni. Nagyon sok fogantatás késlekedés hátterében generációs téves információ, destruktív minták, családi drámák húzódnak meg.

 

Te tudsz változtatni a „hozott csomagon”, átalakítani, szelídíteni, érzelmileg helyes válaszokat adni. Még abban az esetben is, ha kevés az élő rokonság, aki mesélhetne, vagy nem akarnak róla beszélni. Nem akarnak róla beszélni, mert titok, ciki, szégyellni való, bűntudatot ébreszt. Akkor is van lehetőséged helyreállítani a saját életedben.

 

Ez nagyon fontos ahhoz, hogy jól érezd magad, egyensúlyban legyél. Ennek eredményeként kellő rálátással tudod a jelen és múltbéli generációs eseményeket, családi krónikákat és melléfogásokat kezelni.

 

Képes vagy önmagadat újravizsgálni, képes vagy a kapcsolataidban a saját viszonyulásodat újra alkotni, újra meghatározni! Ezzel pedig hozzásegíted magad a jó problémamegoldó gondolkodáshoz, a kiegyensúlyozott és a szeretetteljes fogantatáshoz és a vágyaid szerinti gyermekváráshoz!

 

Szeretettel ajánlom a témáról szóló videó anyagot: https://www.csipanagnes.hu/video/letezik-e-meddoseg-az-anyatermeszetben/

 

kép: www.pixabay.com