Letölthető tudásbázis

Legújabb tudásbázis videók
Hogyan kommunikálj a gyermeked egészségéért? Tudatos beszéd Új Medicina szemléletben (001)
Posted by Csipán Ági
Hogyan tudod jó kommunikációval segíteni a gyermeked egészségét? Mit jelent a biologikus, Új Medicina szemléletű – egészségtámogató - kommunikáció? Hogyan tudod megelőzni a megbetegedéseket – tudatosan, biologikus hozzáállással?
Pszichogenetika/Konfliktusfeltárás és megoldások pszichogenetikusan (003)
Posted by Csipán Ági
Honnan erednek viselkedési mintázataink, zsigeri reakcióink? Hogyan tudunk rajtuk változtatni? Hogyan ad lehetőséget a pszichogenetika arra, hogy az önismerettől, felismeréstől eljuss a traumáktól mentes, szelídített és kezelhető konfliktusok életútjára?
Létezik-e meddőség az Anyatermészetben? (004)
Posted by Csipán Ági
Melyek a fogantatás akadályoztatás biologikai programjai? Milyen érzelmi megrázkódtatások, élet-, stresszhelyzetek okozhatnak belső elváltozást, melyek következményeként késik a fogantatás? Miként tudod helyreállítani a fizikai tested egészségének egyensúlyát?
Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)
Posted by Csipán Ági
Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.

Az egyes előadásokat meg is rendelheted az alábbi form kitöltésével és visszaküldésével!


     

    Számlázási adatok, kérjük annak az adatait add meg aki az előadás díját utalja, fizeti!


     

    Kérjük Válassz melyik előadásokat szeretnéd megvásárolni: