Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)

Szülés-Születés az Új Medicina tükrében
biologikus megközelítés a harmónikus és biztonságos szülésért

 

Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.

Nagyon fontos időszak ez minden gyermek életében. Lényeges, hogy az induláskor milyen behatások érik a gyermekedet: szülőként a te fizikai, érzelmi és szellemi állapotod; édesanyaként és édesapaként a gondolkodásod, a tudásod, az esetleges problémákra adott megoldási mintáid és minden egyéb, ami kifelé és befelé áramlik belőletek: a szülőkből.

Leendő szülőként (gyakorló szülőként) a legjobb, amit tehetsz, hogy odafigyelsz magadra, viszonyulásodra és a saját benső harmóniád megtartásáért mindent megteszel, hogy gyermeked egészséges szellemben, lélekben és testben születhessen és élhesse életét.
A Te tudásod Neked – és általad a babádnak – nyújt biztonságot és hozzásegít a biztonságos szüléshez! Ez a tudás örökké a tiéd.

A Szülés-Születés videó célja információt nyújtani; a biológiai összefüggések következményeinek megértéséhez, a természetes biológiai egyensúly fenntartásához, az esetleges elváltozások (megbetegedések) és fejlődési rendellenességek elkerüléséhez, a gondolkodás és problémamegoldások területén, a várandósságra való felkészülés időszakától a gyermeked megszületéséig. További célom felkészülést biztosítani a kiegyensúlyozott gyermekváráshoz, hogy lehetősége nyíljon mindenkinek rálátnia gondolkodása és cselekedetei biológiai és érzelmi következményeivel, mellyel minden egyes pillanatban hatást gyakorol mind gyermekére, mind környezetére és saját magára egyaránt.

A Szülés-Születés videóanyag tematikája:
A fogantatás biológiai akadályai. Mit tehetsz azért, hogy időben megfoganjon a kisbabád?
Az érzelmi konfliktusaink kihatásai.
A konfliktusok gyökérének kezelése.
Mit tehetsz az egészséges, kiegyensúlyozott gyermekedért?
Elváltozások, fejlődési rendellenességek.
A várandósság időszakában előforduló félelmek, problémák. Hogyan tudsz változtatni ezeken?
Milyen konfliktusok kerülendők a várandósság idején? Hogyan tudod megvalósítani?
A szülés-születés biológiailag optimális menete.
A születés körüli természetes egyensúly megtartásának lehetőségei.

A teljes szeminárium ára: 25.000 Ft, a szeminárium időtartama 5 óra.

Amennyiben szeretnéd a szeminárium anyagát letölteni magadnak, kérlek, tölts ki Megrendelő-t. A videó anyagot egy általunk küldött linken keresztül kapod meg. A letöltési lehetőséget az utalásod beérkezését követő 3 munkanapon belül e-mailben megküldjük a részedre. (Az utaláshoz szükséges információkat válasz e-mailben küldjük.) A szeminárium videó anyagát a megküldéstől számított 1 hónapig nyílik lehetőséged megnézni.
Szeretettel kívánom, hogy az előadás által nyújtott információ a legjobb módon és minőségben szolgálja célod elérését!

 

 

49 views
Posted by Csipán Ági

You may also like

Konfliktusfeltárás és megoldások pszichogenetika tükrében (003)
Posted by Csipán Ági
Honnan erednek viselkedési mintázataink, zsigeri reakcióink? Hogyan tudunk rajtuk változtatni? Hogyan ad lehetőséget a pszichogenetika arra, hogy az önismerettől, felismeréstől eljuss a traumáktól mentes, szelídített és kezelhető konfliktusok életútjára?