Szülés-születés biologikusan, az Új Medicina szemléletében (005)

Szülés-Születés az Új Medicina tükrében
biologikus megközelítés a harmónikus és biztonságos szülésért

 

Mindannyiunknak fontos, hogy érezze: szeretetben létezik. Ezen emberi érzés magjait a fogantatás előtt (a gyermekváráskor) vetjük el, amely mag a várandósság idején csírázik ki és a születést követő első életévben szökik szárba. Ez a szár (az általad adott információ) az, ami a gyermekedet egész élete során elkíséri.

Nagyon fontos időszak ez minden gyermek életében. Lényeges, hogy az induláskor milyen behatások érik a gyermekedet: szülőként a te fizikai, érzelmi és szellemi állapotod; édesanyaként és édesapaként a gondolkodásod, a tudásod, az esetleges problémákra adott megoldási mintáid és minden egyéb, ami kifelé és befelé áramlik belőletek: a szülőkből.

Leendő szülőként (gyakorló szülőként) a legjobb, amit tehetsz, hogy odafigyelsz magadra, viszonyulásodra és a saját benső harmóniád megtartásáért mindent megteszel, hogy gyermeked egészséges szellemben, lélekben és testben születhessen és élhesse életét.
A Te tudásod Neked – és általad a babádnak – nyújt biztonságot és hozzásegít a biztonságos szüléshez! Ez a tudás örökké a tiéd.

A Szülés-Születés videó célja információt nyújtani; a biológiai összefüggések következményeinek megértéséhez, a természetes biológiai egyensúly fenntartásához, az esetleges elváltozások (megbetegedések) és fejlődési rendellenességek elkerüléséhez, a gondolkodás és problémamegoldások területén, a várandósságra való felkészülés időszakától a gyermeked megszületéséig. További célom felkészülést biztosítani a kiegyensúlyozott gyermekváráshoz, hogy lehetősége nyíljon mindenkinek rálátnia gondolkodása és cselekedetei biológiai és érzelmi következményeivel, mellyel minden egyes pillanatban hatást gyakorol mind gyermekére, mind környezetére és saját magára egyaránt.

A Szülés-Születés videóanyag tematikája:
A fogantatás biológiai akadályai. Mit tehetsz azért, hogy időben megfoganjon a kisbabád?
Az érzelmi konfliktusaink kihatásai.
A konfliktusok gyökérének kezelése.
Mit tehetsz az egészséges, kiegyensúlyozott gyermekedért?
Elváltozások, fejlődési rendellenességek.
A várandósság időszakában előforduló félelmek, problémák. Hogyan tudsz változtatni ezeken?
Milyen konfliktusok kerülendők a várandósság idején? Hogyan tudod megvalósítani?
A szülés-születés biológiailag optimális menete.
A születés körüli természetes egyensúly megtartásának lehetőségei.

A teljes szeminárium ára: 25.000 Ft, a szeminárium időtartama 5 óra.

Amennyiben szeretnéd a szeminárium anyagát letölteni magadnak, kérlek, tölts ki Megrendelő-t. A videó anyagot egy általunk küldött linken keresztül kapod meg. A letöltési lehetőséget az utalásod beérkezését követő 3 munkanapon belül e-mailben megküldjük a részedre. (Az utaláshoz szükséges információkat válasz e-mailben küldjük.) A szeminárium videó anyagát a megküldéstől számított 1 hónapig nyílik lehetőséged megnézni.
Szeretettel kívánom, hogy az előadás által nyújtott információ a legjobb módon és minőségben szolgálja célod elérését!

 

 

/
50 views